Wie zijn wij?

Voordelige-energie.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat overzicht creëert in de chaos van de  energiemarkt. Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve manier inzicht te geven in uw zoektocht naar de beste deal. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat energieleveranciers concurrerend blijven en komen met de scherpste deals voor u.

De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw verbruik- en adresgegevens kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Voordelige-energie.nl is er voor jou

Voordelige-energie.nl is er voor jou als afnemer van gas en / of stroom. We doen er alles aan om voor jou steeds de beste aanbiedingen te selecteren en je een ruim aanbod te doen van energieaanbieders.

Het aanbod wordt via onze energievergelijker steeds actueel gehouden, zodat je altijd kunt kiezen uit aanbiedingen die op dat moment geldig zijn. Betaal dus niet langer te veel voor je gas en stroom, maar ga op zoek naar een goedkope energieaanbieder waarmee jij per jaar misschien wel honderden euro’s kunt besparen.

Met dit geld kun je dan andere leuke dingen doen, dat moet toch een fijn vooruitzicht zijn;)