voordelige energie

Bespaar met onze energievergelijker

Voordelige-energie.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat overzicht creëert in de chaos van de  energiemarkt. Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve manier inzicht te geven in uw zoektocht naar de beste deal. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat energieleveranciers concurrerend blijven en komen met de scherpste deals voor u.

De kracht van voordelige-energie.nl

De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw verbruik- en adresgegevens kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Ons verdienmodel

Voordelige-energie.nl biedt al haar diensten gratis aan en energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Wij verdienen ons geld door middel van affiliate marketing. Dit houdt in dat wanneer u via onze site overstapt, op een andere energieleverancier, wij hiervoor van de energieleverancier een eenmalige vergoeding ontvangen. Wat wij ontvangen aan vergoeding heeft ook geen invloed op de vergelijking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *